Døgnvagt:​📱  46 13 66 69

Montering af varmepumpe med hele pakken

Når du hyrer NM Elservice til at stå for montering af din varmepumpe, følger hele pakken med. Vi har stor erfaring med luft til luft varmepumper, og vi både monterer, installerer og laver service på din varmepumpe. 

Bor du derfor i nærheden af Roskilde, Greve eller Taastrup, skal du ikke tøve med at kontakte os for, at få hjælp til levering og montering af din nye luft til luft varmepumpe.

Spar penge på din varmeregning med luft-til-luft varmepumpe

Der findes flere gode grunde til at vælge en luft til luft varmepumpe. Pumpen giver en god besparelse på din varmeregning, og den kan derfor tjene sig selv ind igen, efter nogle få år. 

Optimer dit energiforbrug med montering af varmepumpe, hos os. Vi har kunder på hele Sjælland og er eksperter i montering af blandt andet luft til luft varmepumper.

Vi forhandler kun de bedste varmepumper på markedet, så du skal ikke tvivle på kvaliteten ved køb og montering af varmepumpe, hos os. 

En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe er, at den producerer varme i dit hjem på en ren og miljøvenlig måde.​ 

Er du interesseret i levering og montering af varmepumpe i hjemmet eller på arbejdspladsen? Vi yder naturligvis også service på varmepumper, hvis du har behov for dette, eller hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os i dag for montering af varmepumpe

Ønsker du en ny varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 13 66 69 eller e-mail niels@nm-elservice.dk. Vi laver alle vores aftaler om varmepumpemontering, over telefon eller e-mail. 

Vi er altid grundige i vores arbejde, og vi har mere end 30 års erfaring i firmaet. Derfor er du i trygge hænder, når du vælger os til, at montere din varmepumpe. 

Vi giver dig ligeledes et uforpligtende og godt tilbud på montering af dine varmepumper, samt vejleder og rådgiver dig gerne om monteringsprocessen.

✓ Autoriseret El-installatør med døgnvagt

✓ Mere end 30 års erfaring

✓ El-service og -installationer til tiden

✓ Høj faglighed og kunderådgivning

Adresseoplysninger

NM Elservice

Villershøjvej 20
​4030 Tune

_________________________________

Kontaktoplysninger

Telefon: 46 13 66 69

E-mail: niels@nm-elservice.dk

CVR: 27753639

Tilmeld nyhedsbrev​